Sluit Logo DX Solutions

Het volledig verhaal

Gatehouse: Online tool laten ontwikkelen

Challenge

  • Dynamisch systeem aanpasbaar per klant en eindklant
  • Koppelingen met lokale toegangscontrolesystemen, labelprinters, …
  • Verschillende organische bedrijfsstructuren implementeren

Solution

  • Tool waarbij bezoekers zich eenvoudig zelf kunnen registreren
  • Kan gebruikt worden als bezoekersregistratie in alle bedrijfssectoren
  • Preregistratie voor evenement of bedrijfsbezoek

Benefits

  • Bewaren van de privacy van de bezoeker
  • Bezoekers kunnen zich op een eenvoudige en intuïtieve manier registreren in hun eigen taal
  • Alle manuele administratie verdwijnt
  • Kan aangepast worden aan de eigen behoeftes

Over Gatehouse ®

 

Gatehouse ® is een product ontwikkeld en ondersteund door The Staff Solutions.

 

Gezien de actieradius van The Staff Solutions zich vooral op de voedingssector richt, werden we geconfronteerd met vragen van onze klanten om een softwareoplossing te zoeken om op een eenvoudige en elektronische manier bezoekers zelf te laten registeren bij aankomst en vertrek. Na een grondige screening van alle bestaande applicaties zijn we tot de conclusie gekomen dat geen enkele oplossing aan alle verwachtingen van onze klanten kon voldoen. Daarom hebben we beslist om een eigen applicatie te ontwikkelen, Gatehouse ® genaamd.

 

Gatehouse ® is een betaalbare maar toch complete en flexibele oplossing aanpasbaar aan de specifieke behoeftes van ieder bedrijf zonder dat hiervoor extra ontwikkelingen moeten gebeuren. Door deze flexibiliteit kan Gatehouse ® een oplossing bieden voor vele andere bedrijfstakken

 

Results

The Staff Solutions kwam bij ons voor de ontwikkeling van een portaal betreffende de automatisatie van registratiebezoeken. Het registratieproces waar vroeger een enorm administratief en manueel proces aan gekoppeld zat, wordt volledig gedigitaliseerd door het Gatehouse ® platform. Gatehouse ® is in staat om zowel eenmalige als frequente bezoekers op een eenvoudige manier door het registratieproces te loodsen. Hier kunnen ook bepaalde beveiligingsmaatregelen voor de bezoekers in vertoond worden, bijvoorbeeld bij het bezoeken van werven of bouwsites.

 

Het systeem is geprogrammeerd in een Symfony framework, en kan ingesteld worden in verschillende talen. Het portaal zorgt ervoor dat de ingegeven data van de bezoekers correct wordt doorgestuurd naar Bartender ®. Bartender ® zal op zijn beurt het label afdrukken. De bezoeker kan met behulp van de gegenereerde registratiecode ook uitchecken na het bezoek. Ook is Gatehouse ® in staat om QR-codes van visitekaartjes in te scannen om zo het registratieproces nog sneller en efficiënter te laten verlopen.

In productie vanaf:
13 februari 2017

Met behulp van onze tool kunnen bezoekers zich gemakkelijk registreren. Heel wat manuele processen en stappen zijn nu geautomatiseerd.”

- Gatehouse

Wij staan klaar om ook uw workflow onder handen te nemen

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96

Volgende case:

Transgroom - Webshop