Sluit Logo DX Solutions

Think. Build. Maintain.

Programmeren met Java, PHP of C#? OK!

Application Development
Application Development

Programmeren is onze core business. Wij ontwikkelen tools op uw maat, of het nu mobiele apps, portalen of low-code toepassingen zijn.

Team as a Service
Team as a Service

Met Team as a Service werken we samen met u aan de beste oplossing om uw bedrijf future proof te maken. Het kernwoord daarbij is samen. 

Data Solutions
Data Solutions

Wij helpen u het maximale uit uw data te halen, door ze eenvoudig te ontsluiten, te ordenen, er inzicht in te krijgen en er artificiële intelligentie op toe te passen.

Wat is Build ?

Programmeren is onze core business. Waar het voor anderen té complex wordt, komt DXS op de proppen.

 

Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor onze specialisten. Of we nu moeten programmeren met Java, PHP of C#: programmeertalen kennen geen geheimen voor ons. De som van de doorgedreven specialisatie van onze mensen zorgt voor een uniek interdisciplinair team dat voor elke problematiek binnen de hierboven aangegeven domeinen de juiste oplossing vindt. 

Build
Theuma

Theuma

Quotes

DX-Solutions zorgde voor een goede begeleiding en ondersteuning tijdens de verkennende workshops. We hebben samen de basisstructuur opgezet en dan daarna hebben we zelf alle data ingevuld. PIM heeft als grote voordeel dat alle productdata centraal worden beheerd. Wanneer we wijzigingen aanbrengen, worden die automatisch doorgegeven aan alle producten waarop ze betrekking hebben. Daardoor werken we efficiënter en verkleinen we de kans op menselijke fouten. Onze klanten zien steeds de meest recente informatie van onze producten: wijzigingen in PIM zijn 15 seconden later zichtbaar op de website en in de productfiches.”

Wij zijn er 100% van overtuigd dat ons interdisciplinair team met élke problematiek raad weet!

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96