Sluit Logo DX Solutions

Think. Build. Maintain.

Programmeren met Java, PHP of C#? OK!

Application Development
Application Development

Programmeren is onze core business. Wij ontwikkelen tools op uw maat, of het nu mobiele apps, portalen of low-code toepassingen zijn.

Team as a Service
Team as a Service

Met Team as a Service werken we samen met u aan de beste oplossing om uw bedrijf future proof te maken. Het kernwoord daarbij is samen. 

Data Solutions
Data Solutions

Wij helpen u het maximale uit uw data te halen, door ze eenvoudig te ontsluiten, te ordenen, er inzicht in te krijgen en er artificiële intelligentie op toe te passen.

Wat is Build ?

Programmeren is onze core business. Waar het voor anderen té complex wordt, komt DXS op de proppen.

 

Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor onze specialisten. Of we nu moeten programmeren met Java, PHP of C#: programmeertalen kennen geen geheimen voor ons. De som van de doorgedreven specialisatie van onze mensen zorgt voor een uniek interdisciplinair team dat voor elke problematiek binnen de hierboven aangegeven domeinen de juiste oplossing vindt. 

Build
Gatehouse

Gatehouse

Quotes

Met behulp van onze GATEHOUSE® tool kunnen bezoekers zich snel en gemakkelijk elektronisch registreren. Alle manuele administratie die hier mee gepaard gaat valt weg. Een groot voordeel van samenwerking met DX is dat er een team rond een opdracht wordt gebouwd. Ze begrijpen onze behoeftes en we krijgen de applicatie die we gevraagd hebben. We kunnen in enkele woorden uitleggen wat we bedoelen en DX-Solutions begrijpt dat, bij andere bedrijven is dat zelden zo.”

Wij zijn er 100% van overtuigd dat ons interdisciplinair team met élke problematiek raad weet!

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96