Sluit Logo DX Solutions

Think. Build. Maintain.

Onze klanten spreken voor zich.

Ontdek hieronder de klanten voor wie we reeds een meerwaarde konden betekenen en waar we als team het verschil hebben gemaakt.

Van complete middleware, applicaties op maat tot AI toepassingen.

Bij ieder project houden we onze klant up-to-date. Hiervoor hanteren we een persoonlijke aanpak. Onze klanten appreciëren die manier van werken enorm. Dat blijkt ook uit de quotes van onze tevreden klanten. 
 
Laat u overtuigen door hun positieve ervaringen.

Voor veel klanten betekende DX-Solutions een grote meerwaarde.
Lees hieronder hoe we deze klanten geholpen hebben.

Blauwe pijl Blauwe pijl

Voor veel klanten betekende DX-Solutions een grote meerwaarde.
Lees hieronder hoe we deze klanten geholpen hebben.

Contact opnemen met dx-solutions Pijl rechts

Transgroom - Webapplicatie

Quotes

We wilden een professionele applicatie laten bouwen, zowel voor particulieren als voor professionals en groothandels. Dankzij ons online platform kunnen onze klanten de gewenste producten gemakkelijk terugvinden.”

Darren Cooke - Managing Director

Bekijk de case Witte pijl

VVSG - Kennisnetwerk

Quotes

Het kennisnetwerk wordt de omgeving bij uitstek waar onze doelgroepen in vertrouwen de noodzakelijke informatie kunnen zoeken, vinden en erover communiceren.”

-

Bekijk de case Witte pijl

Deman - Rolbruggen

Quotes

Onze techniekers die onze klanten helpen, werkten met een rapport op papier. Dat wil zeggen dat er nadien veel manueel werk was om dit papierwerk om te zetten naar digitale verslagen. Daar waren we enkele uren per week mee bezig, wat uiteraard tijdverspilling is. We maakten de overstap naar een digitaal systeem, en dankzij DX kon dit met een koppeling op maat. Ze hebben een koppeling gemaakt tussen onze field based tool Odyssee en ons ERP systeem waardoor alle data automatisch doorgegeven wordt. Onze werkopdrachten worden doorgestuurd en er is geen verwerking meer nodig. Onze back office kan zich nu concentreren op andere taken. Dat heeft een positief effect op de rest van het bedrijf want we kunnen uitbreiden en rapper schalen omdat we de kosten besparen op de verwerking.”

Lode Van Santvoordt - Electrical & Service Supervisor / Prevention

Bekijk de case Witte pijl

Theuma - PIM-systeem en online tool op maat

Quotes

DX-Solutions zorgde voor een goede begeleiding en ondersteuning tijdens de verkennende workshops. We hebben samen de basisstructuur opgezet en dan daarna hebben we zelf alle data ingevuld. PIM heeft als grote voordeel dat alle productdata centraal worden beheerd. Wanneer we wijzigingen aanbrengen, worden die automatisch doorgegeven aan alle producten waarop ze betrekking hebben. Daardoor werken we efficiënter en verkleinen we de kans op menselijke fouten. Onze klanten zien steeds de meest recente informatie van onze producten: wijzigingen in PIM zijn 15 seconden later zichtbaar op de website en in de productfiches.”

Elke Gorrebeeck - Marketing Manager

Bekijk de case Witte pijl

EVN

Quotes

In onze zoektocht naar een nieuw ERP pakket namen we DX-Solutions onder de arm als onafhankelijk adviseur omdat wij zelf in-house niet voldoende IT kennis hebben om de juiste beslissing te maken. Het was even zoeken om iemand te vinden die écht onafhankelijk is, maar we hebben in DX-Solutions de ideale partner gevonden. Na een uitgebreide analyse kregen we een overzicht van ERP pakketten die voor ons mogelijks in aanmerking kwamen & hielpen ze ons bij de verdere bepaling van het finale/juiste pakket. De communicatie bij DX-Solutions is kort op de bal, zeer eerlijk: exact hoe wij het graag hebben.”

Pauline Rickaert - Managing Partner

Bekijk de case Witte pijl

Vandenabeele

Quotes

Bij de keuze van onze online bestelplatformen ligt de nadruk op gebruiksvriendelijkheid, zegt Koen Denys, managing director Vandenabeele. Speerpunten daarbij zijn een verbeterde mogelijkheid tot online bestellen en consultatie via vernieuwde webshops. Het Sana framework ligt aan de basis van de unieke telecom-webshops en met BrightMotive brengen we een makkelijk doorzoekbaar bestelportaal voor onze klanten in automotive. Voor beide systemen ligt de focus op gebruiksvriendelijkheid, de volledigheid van de commerciële en technische informatie en een foutloze afhandeling.”

Koen Denys - Managing Director

Bekijk de case Witte pijl

Wij staan klaar om ook uw workflow onder handen te nemen

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96