Sluit Logo DX Solutions

Think. Build. Maintain.

Onze klanten spreken voor zich.

Ontdek hieronder de klanten voor wie we reeds een meerwaarde konden betekenen en waar we als team het verschil hebben gemaakt.

Van AI toepassingen op de website tot op maat gemaakte applicaties. 

Bij ieder project houden we onze klant up-to-date. Hiervoor hanteren we een persoonlijke aanpak. Onze klanten appreciëren die manier van werken enorm. Dat blijkt ook uit de quotes van onze tevreden klanten. 
 
Laat u overtuigen door hun positieve ervaringen.

Voor veel klanten betekende DX-Solutions een grote meerwaarde. Hieronder een greep uit onze klanten ...

Blauwe pijl Blauwe pijl

Voor veel klanten betekende DX-Solutions een grote meerwaarde. Hieronder een greep uit onze klanten ...

Contact opnemen met DX Pijl rechts

SBM - Portaal

Quotes

De koppeling met het bestaande ERP-pakket is heel vlot verlopen. Daarom mag DX-Solutions ons ook ondersteunen bij de digitalisering van andere processen.”

Chris Jonckheere - Directeur

Bekijk de case Witte pijl

Transgroom - Webshop

Quotes

We wilden een professionele webshop laten bouwen, zowel voor particulieren als voor professionals en groothandels. Dankzij ons online platform kunnen onze klanten de gewenste producten gemakkelijk terugvinden.”

Darren Cooke - Managing Director

Bekijk de case Witte pijl

VVSG - Kennisnetwerk

Quotes

Het kennisnetwerk wordt de omgeving bij uitstek waar onze doelgroepen in vertrouwen de noodzakelijke informatie kunnen zoeken, vinden en erover communiceren.”

-

Bekijk de case Witte pijl

Deman Rolbruggen - Koppeling op maat

Quotes

Onze techniekers die onze klanten helpen, werkten met een rapport op papier. Dat wil zeggen dat er nadien veel manueel werk was om dit papierwerk om te zetten naar digitale verslagen. Daar waren we enkele uren per week mee bezig, wat uiteraard tijdverspilling is. We maakten de overstap naar een digitaal systeem, en dankzij DX kon dit met een koppeling op maat. Ze hebben een koppeling gemaakt tussen onze field based tool Odyssee en ons ERP systeem waardoor alle data automatisch doorgegeven wordt. Onze werkopdrachten worden doorgestuurd en er is geen verwerking meer nodig. Onze back office kan zich nu concentreren op andere taken. Dat heeft een positief effect op de rest van het bedrijf want we kunnen uitbreiden en rapper schalen omdat we de kosten besparen op de verwerking.”

Lode Van Santvoordt - Electrical & Service Supervisor / Prevention

Bekijk de case Witte pijl

Wij staan klaar om ook uw workflow onder handen te nemen

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96