Sluit Logo DX Solutions

Build

Data Solutions

Wij helpen u het maximale uit uw data te halen, door ze eenvoudig te ontsluiten, te ordenen, er inzicht in te krijgen en er artificiële intelligentie op toe te passen.

Laat ons uw data verzorgen

Data kan een goudmijn zijn voor een bedrijf. Alleen... de realiteit wijst erop dat die ontginnen niet zo eenvoudig is. Want waarom heeft volgens een studie van KPMG maar 25% van de CEO’s aan weinig of geen vertrouwen te hebben in hun data? En heeft 66% van hen de inzichten die de data opleveren genegeerd om beslissingen te nemen op basis van hun eigen intuïtie. Deze intuïtie wordt vaak bevestigd door tegenstrijdige informatie uit verschillende rapporten of BI toepassingen. 

 

Data goed laten renderen, om als echt data driven bedrijf te kunnen werken, vergt goed data management en governance. Wij helpen u met een oplossing op maat om elk facet van uw datastrategie te coveren. Onze teams waken over de kwaliteit van uw data, en zorgen dat u ze altijd ter beschikking hebt waar en hoe ze het meest waarde voor u kan opleveren. 

Data Solutions
Ontsluit uw applicatielandschap

Ontsluit uw applicatielandschap

Eeen gekende business pain is het zogenaamde spaghettilandschap: een applicatielandschap vol point-to-point connecties tussen applicaties onderling. Het is dikwijls een kluwen aan connecties op verschillende manieren, met verschillende technologieën, waarbij niet langer duidelijk is wie of wat verantwoordelijk is voor de data. Gelukkig bestaat hiervoor een oplossing: middleware. Zoals de naam al impliceert is het een concept waarbij ‘iets’ in het midden van uw IT-landschap verantwoordelijk is voor de doorstroming van data tussen applicaties, ook wel applicatie integratie genoemd. Wij voorzien iPaaS oplossingen, of bouwen uw middleware op uw maat. 

Logo

Uw data in één formaat beschikbaar

Logo

Vermijd onzekerheden over uw de kwaliteit van uw data

Logo

Gebruik data als hefboom om betere beslissingen te nemen

Data Management en Governance

Goede datakwaliteit begint bij weten waarover u exact spreekt. En dus is het belangrijk om wat spraakverwarring te vermijden: datamanagement is verwant aan data governance, maar behelst een volledig ander domein.

Data Management is de core van een IT-bedrijf. Wij zorgen dat ‘iets’ van applicatie A naar applicatie B of datawarehouse C wordt gebracht. Als goede partner weten we echter dat zo’n renovatie van de datapijpleidingen in een organisatie pas echt kan renderen als ook aandacht is voor de kwaliteit van hetgeen erdoor stroomt.

Data Management en Governance

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: