Sluit Logo DX Solutions

Build.

Team as a Service

Met Team as a Service werken we samen met u aan de beste oplossing om uw bedrijf future proof te maken. Het kernwoord daarbij is samen. 

Een betere manier van samenwerken

De Team as a Service aanpak van DX-Solutions laat u toe deskundigheid aan te trekken, maar de kennis toch in het eigen team te houden. Een expert voor het bouwen van de beoogde oplossing wordt een deel van het interne team en begeleidt uw onderneming naar de toekomst. Deze aanpak zorgt voor een cross functional team dat samen aan de oplossing werkt, directe feedback met quasi constante kennisoverdracht en betere alignering, ook naar het management toe. Dit is dé manier om de Agile way of working volledig tot zijn recht te laten komen. Waarbij het mogelijk is om de workflow/structuur te challengen om zo het totaalproject en beoogde oplossing gestructureerd op development niveau tot een goed einde te brengen. Al deze voordelen leiden uiteindelijk tot een kortere oplevertijd, vergroting van de kennis en structurele verbetering van het eigen IT team. 

 

 

Binnen Team as a Service werken we op drie niveaus:

Team as a Service
Managementniveau
Managementniveau

Op managementniveau kunnen we een digitaal expert integreren in uw huidige bestuur dat als partner (CTO/CDO) met u samenwerkt en uw digitale transformatie zal begeleiden.

Projectniveau
Projectniveau

Onze projectmanagers en agile coaches kunnen een project in goede banen leiden of de Agile way of working bij u helpen implementeren.

Development niveau
Development niveau

Als we op applicatieniveau gaan kijken, kunnen onze developers samen met uw interne team digitale oplossingen bouwen perfect op uw maat.

Samen groeien

Samen groeien

Co-development, flexstaffing, outsourcing, detachering zijn tegenwoordig al gekende begrippen met Team as a Service neemt DX-Solutions een andere insteek waar we hiermee een duidelijke stap zetten richting een betere vervulling van de noden en flexibiliteit voor onze klanten. Alle diensten opgenomen in onze drie pijlers - Think, Build en Maintain - bieden we aan a.d.h.v. TaaS-trajecten. Dit kunnen we doen omdat we door ons uitgebreid portfolio van alle markten thuis zijn en ook kennis hebben van uw sector. We zijn ervaren ontwikkelaars, analisten, adviseurs en opleiders, kortom digitale experts. Wij zijn pas tevreden als we ook van u experts hebben kunnen maken. 

Logo

Samenwerking, met de nadruk op samen.

Logo

Minder risico op het falen van projecten

Logo

Snellere oplevering

Team op maat

Ons Team as a Service model is volledig op maat van uw bedrijf.  De drie niveaus vallen te combineren zodat wij vanuit deze verticale digitale as in de buik van uw onderneming de perfecte partner zijn in de digitale transformatie van uw bedrijf, zonder dat u de teugels verliest van dit traject. Uiteraard kunnen deze drie niveaus ook afzonderlijk van elkaar werken. 
Flexibel inzetten van de juiste persoon, op de gepaste plaats, op het geschikte moment, daar gaan wij voor.

Team op maat

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: