Sluit Logo DX Solutions

Build.

Application Development

Programmeren is onze core business. Wij ontwikkelen tools op uw maat, of het nu mobiele apps, portalen of low-code toepassingen zijn.

Wij bouwen uw applicatie

Waar het voor anderen té complex wordt, komt DXS op de proppen. Of we nu moeten programmeren met Java, PHP of C#: programmeertalen kennen geen geheimen voor ons. Het zijn onze bouwstenen om de applicaties en mobiele apps te bouwen om uw digitale transformatie te ondersteunen of uw zakelijke doelstellingen te bereiken. We bepalen de beste aanpak en oplossing, en werken volgens de Agile methodiek bij het bouwen van uw toepassing. Of dat nu een op maat gemaakt portaal is om uw klanten te bedienen of een low-code applicatie die u nadien zelf kunt onderhouden.

Application Development
Mobiele Apps
Mobiele Apps

Een mobile app laten ontwikkelen voor Android of iOS? DX-Solutions kan u zeker helpen op basis van haar uitgebreide expertise en best practices.

Web Apps
Web Apps

Uw website kan meer zijn dan enkel een uitstalraam. Wij helpen uw noden te vertalen naar een applicatie die u en uw klanten helpt.

Low Code
Low Code

Via het Microsoft Power Platform of alternatieven bouwen we applicaties die eenvoudig te onderhouden en aan te passen zijn, ook door u.

High Code
High Code

Een applicatie die voldoet aan uw specifieke use-case? Sommige noden, zoals complexe integraties of grote schaal, vereisen een applicatie die helemaal op uw maat is geschreven. 

SaaS, Paas, ... is de cloud voor u?

SaaS, Paas, ... is de cloud voor u?

Met de opkomst van Cloud-platformen is een nieuw softwaremodel ontstaan, waarbij software, of platformen als een service in de cloud aangeboden worden. Dergelijke modellen proberen u te ontzorgen, door bijvoorbeeld een platform aan te bieden waarop snel applicaties gebouwd kunnen worden. Op die manier kan u met de laatste softwaretrends mee blijven, of krijgt uw applicatie automatisch upgrades. Afhankelijk van uw concrete noden kan zo'n oplossing ook iets voor u zijn.

Logo

Blijf uw concurrenten een stap voor door op maat gemaakte, exclusief op uw behoeften afgestemde software

Logo

Steeds toegang tot de laatste technologieën en ontwikkelingen

Logo

Mobiele eisen worden steeds prioritair geadresseerd en opgenomen bij de ontwikkeling.

Low-code, High-code: we bouwen uw applicatie volgens uw wensen

Een applicatie bouwen hoeft niet altijd complex te zijn. Wij analyseren uw noden en maken een voorstel op uw maat. Indien mogelijk gebruiken we low-code oplossingen die ons in staat stellen snel op te leveren. Zijn uw noden toch complexer, dan kiezen we de juiste open source frameworks om applicaties op uw maat te bouwen volgens Agile best practices. 

Een greep uit de gebruikte technologieën & eventuele architectuur

PHP, Java, .NET
Symfony, Laravel, .NET Core, Hibernate, spring MVC, Xamarin
AngularJS, Vue.js, React
Docker, Review apps, Gitlab
Microservices, DDD, Event sourcing, CQRS, ...

Low-code, High-code: we bouwen uw applicatie volgens uw wensen

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: