Sluit Logo DX Solutions

Think. Build. Maintain.

De juiste IT-strategie voor uw bedrijf

Digital Transformation
Digital Transformation

Een digitale transformatie betekent voor elk bedrijf iets anders. Wij denken met u mee en stellen samen met u een IT-roadmap volgens uw zakelijke noden op, die u helpt uw doelstellingen te bereiken.

Vendor Selection
Vendor Selection

Het zoeken en aankopen van de correcte software is een complex proces. Onze experten kunnen er u van A tot Z bij begeleiden.

Data Governance
Data Governance

De juiste beslissingen nemen, doe je met de juiste data.

DX-Solutions helpt u te evolueren naar een data first organisatie waarin de processen rond data helder omschreven zijn.  

Wat is Think ?

Uw bedrijf kan niet meer zonder software, website en een degelijke IT-infrastructuur. U wil tegelijk efficiënt en helder kunnen rapporteren én vlot verkopen. Een enorme uitdaging, want alles evolueert snel.

 

Onze consultants staan u bij met advies, analyseren uw problematiek of werken samen met u een nieuw e-project uit. Dat kan gaan van een mobiele app, website, platform, webportaal tot een volledige e-shop die communiceert met uw ERP-systeem. Vaak stellen we vast dat bedrijven een oplossing op microniveau bekijken terwijl DX-Solutions uw digitale infrastructuur vanuit een helicopterview bekijkt.

 

Een audit van uw e-infrastructuur kan soms aardige winsten opleveren en de efficiëntie van uw business optimaliseren. Bovendien voorkomt het vaak nutteloze investeringen of programmatie. Een externe audit brengt daarenboven ook vaak veiligheidsissues naar boven.
 

Think

Wij zijn er 100% van overtuigd dat ons interdisciplinair team met élke problematiek raad weet!

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96