Sluit Logo DX Solutions

Onze experts in IT houden u up-to-date

Wij houden de vinger aan de pols en zijn op de hoogte van de laatste nieuwe trends op het gebied van software. Onze inzichten delen we graag met u.

Business up!

donderdag 14 oktober 2021
Na een succesvolle editie in 2019 zijn we na een coronajaar 2020 volledig terug! Business Up 2021 belooft een fantastisch live event te worden met topsprekers én de uitreiking van KMO en beloftevolle KMO van het Jaar. En jij kunt erbij zijn! DXS werd in 2019 KMO van het jaar en is dit jaar presenting partner van het event, wil je graag aanwezig zijn, we hebben een interessante kortingscode.

Portalen, kunnen we nog zonder?

dinsdag 2 juni 2020
Tot voor kort waren portalen uit de kluiten gewassen ingangen van een statig gebouw. En hoewel de term nu een andere lading dekt dan vroeger, betekent ze eigenlijk nog steeds hetzelfde: een ingang in uw bedrijf.

Agile, wat kan het betekenen voor uw organisatie?

dinsdag 19 mei 2020
Agile, een veel voorkomende term binnen de IT wereld. Maar wat houdt het concreet in en kunnen we agile toepassen in andere sectoren dan die van IT?

Digitalisering start met nadenken over uw processen

woensdag 6 mei 2020
Nadenken over haalbaarheid, ROI, concurrentieel voordeel en alignering met de bedrijfsstrategie.

B2B e-commerce: eenvoud en klantgerichtheid worden de standaard

donderdag 30 april 2020
Digitaliseren is hot, het blijft aan belang winnen en het maakt dingen eenvoudiger. Ook op de B2B-markt worden eenvoud en klantgerichtheid de standaard.

Uw businessmodel enten op digitalisering

maandag 20 april 2020
Digitale transformatie gebeurt niet van vandaag op morgen. Om als bedrijf succesvol te zijn/blijven is het belangrijk steeds na te denken over uw businessmodel: waar sta ik met mijn onderneming en waar wil ik naartoe?

Blockchain: simpel uitgelegd

donderdag 9 april 2020
Iedereen heeft er al over gehoord, maar weinigen kunnen exact en duidelijk uitleggen wat het nu precies is. We zetten u op weg met uitleg en voorbeelden.

Hoe kan Artificiële Intelligentie mijn onderneming helpen?

maandag 6 april 2020
86% van de ondervraagde bedrijven hebben geen idee wat AI voor hun bedrijf kan betekenen. Wij willen hier graag verandering in brengen.

De impact van digitalisatie op (de continuïteit van) de werking van organisaties

maandag 30 maart 2020
Met een goede strategie, innovatieve visie & aanpak kan je het verschil kan maken in een veranderende omgeving.

Uw business model enten op digitalisering

woensdag 25 maart 2020
Digitale transformatie gebeurt niet van vandaag op morgen. Succesvol blijven betekent blijven nadenken over uw businessmodel.

Hoe kan Artificiële Intelligentie mijn onderneming helpen? Ontdek het tijdens onze gratis interactieve sessie op 29 oktober 2019.

dinsdag 29 oktober 2019

Unizo West-Vlaanderen: KMO van het jaar 2019

donderdag 24 oktober 2019

Abiss

donderdag 3 oktober 2019

Digitale (r)evolutie in de wereld van accountancy

dinsdag 25 juni 2019