Sluit Logo DX Solutions

Maintain.

Application Maintenance

DX-Solutions geeft u de mogelijkheid om zorgeloos naar de toekomst te stappen met uw product door een team te voorzien die uw oplossing tot in de puntjes onderhoudt.

Software heeft steeds onderhoud nodig. Ook wanneer de content en de features ongewijzigd blijven, moet er steeds over de security, performantie en kwaliteit gewaakt worden. We investeren dan ook voortdurend in de optimalisatie van onze software.


DX-Solutions geeft u de mogelijkheid om zorgeloos naar de toekomst te stappen met uw product. We voorzien een team die uw software kent en verantwoordelijk is om alle noodzakelijke updates uit te voeren, security patches te doen, verouderde systemen te verbeteren en fouten op te sporen.

 

Bovendien kunnen we via onze follow-up en analysetools (oa. New Relic) de software continu monitoren. Daardoor kunnen we op een proactieve manier vaak voorkomende problemen onderzoeken en onderlinge verbanden en oorzaken melden. Ook het aanpassen van de software aan updates van de server vallen hieronder.

Hierdoor leveren we een all-round ondersteuning op het vlak van onderhoud van uw software.

Logo
Geen zorgen over het onderhoud van uw software
Logo

Steeds de meest recente security updates

Logo
Pro-actieve rapportage over onder andere uitgevoerde updates en eventuele andere te nemen next steps

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: