Sluit Logo DX Solutions

Think. Build. Maintain.

Onderhoud van uw applicatie

Application Maintenance
Application Maintenance

DX-Solutions geeft u de mogelijkheid om zorgeloos naar de toekomst te stappen met uw product door een team te voorzien die uw oplossing tot in de puntjes onderhoudt.

Application Support
Application Support

DX-Solutions voorziet een team die uw software kent, op korte termijn change requests uitvoert, gemelde problemen en gebreken oplost en de nodige technische bijstand geeft.

Ongoing Development
Ongoing Development

Bij DX-Solutions kunnen we een continue ontwikkeling van uw software garanderen en samen de vraag van uw klanten inlossen.

Wat is Maintain ?

De bouw van mobiele applicaties, webshops, systemen en websites is één ding. Het onderhoud ervan en up-to-date houden vergt echter andere skills.

 

Daarom beschermt DX-Solutions uw systemen en applicaties tegen virussen en hacking. Bovendien houden we u up-to-date dankzij onze minitieuze aanpak.

 

DX-Solutions test de verschillende versies van uw applicatie altijd uit op platformen voor Android, iOS en de afgesproken webbrowsers. Zo kunnen er zich achteraf geen compatibiliteitsproblemen voordoen.

 

Ons gemotiveerd team van experts denkt graag proactief mee met uw bedrijf. Zo kunt u zich focussen op uw core business.

Maintain
Transgroom

Transgroom

Quotes

We wilden een professionele applicatie laten bouwen, zowel voor particulieren als voor professionals en groothandels. Dankzij ons online platform kunnen onze klanten de gewenste producten gemakkelijk terugvinden.”

Wij zijn er 100% van overtuigd dat ons interdisciplinair team met élke problematiek raad weet!

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96