Sluit Logo DX Solutions

Mediargus: Artikelen digitaliseren & realtime beschikbaar maken

Met Big data & Solr naar een volledig digitale wereld
Mediargus (nu Gopress)
Projectmedewerker klant
Quote

Dankzij onze nauwe samenwerking met DX-Solutions zijn alle artikels nu gedigitaliseerd en gecentraliseerd op één platform.”

Pijl

Challenge

  • Artikels uit meer dan 100 servers on demand beschikbaar stellen via een gecentraliseerde zoekmachine 

 

Pijl

Solution

  • Samen werkten wij 8 maanden lang aan dit project. Alle nieuwsartikelen van meer dan 100 verschillende servers werden gedigitaliseerd en samengebracht op hetzelfde platform.
Pijl

Benefit

  • Gecentraliseerde zoekmachine
  • Artikels on demand oproepbaar

Over Mediargus (Gopress)

Gopress is de online persdatabank en persmonitoringdienst van alle Belgische kranten- en magazineuitgevers toegankelijk op alle desktop- en mobiele toestellen. Gopress wordt ondersteund door Mediargus en Pressbanking in opdracht van de Belgische uitgevers Mediahuis, Editions de l'Avenir, IPM, Mediafin, De Persgroep Publishing, Rossel en Roularta Media Group.

Gopress is de referentie voor organisaties en bedrijven inzake professionele persopvolging en –beheer. Gopress is uniek omdat de gebruiker zelf de persdatabank doorzoekt en aanwendt voor de aanmaak en verspreiding van persoverzichten. Bovendien voorzien we in de nodige licenties via beheersvennootschappen License2Publish en Copiepresse, zodat u perscontent kan delen met derden. 

Vorige case:

Vision by Deloitte

Volgende case:

CLB West-Vlaanderen

Terug naar overzicht Blauwe pijlen

Wij staan klaar om ook uw workflow onder handen te nemen

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96