Sluit Logo DX Solutions

Deman Rolbruggen

Deman - Rolbruggen
Lode Van Santvoordt
Electrical & Service Supervisor / Prevention
Quote

Onze techniekers die onze klanten helpen, werkten met een rapport op papier. Dat wil zeggen dat er nadien veel manueel werk was om dit papierwerk om te zetten naar digitale verslagen. Daar waren we enkele uren per week mee bezig, wat uiteraard tijdverspilling is. We maakten de overstap naar een digitaal systeem, en dankzij DX kon dit met een koppeling op maat. Ze hebben een koppeling gemaakt tussen onze field based tool Odyssee en ons ERP systeem waardoor alle data automatisch doorgegeven wordt. Onze werkopdrachten worden doorgestuurd en er is geen verwerking meer nodig. Onze back office kan zich nu concentreren op andere taken. Dat heeft een positief effect op de rest van het bedrijf want we kunnen uitbreiden en rapper schalen omdat we de kosten besparen op de verwerking.”

Pijl

Challenge

  • Automatisch data delen tussen het ERP-systeem en Field Service Software

  • Snelle synchronisatie zodat wijzigingen in het ene systeem, snel te zien zijn in het andere systeem

  • Opvolging zodat data juist kan worden gezet

Pijl

Solution

  • Stabiele koppeling tussen het ERP-systeem en Field Service Software

Pijl

Benefits

  • Geen manuele input nodig om data over te zetten

  • Altijd de laatste informatie beschikbaar in beide systemen

Over Deman

Deman - Rolbruggen

Constructiewerkhuizen DEMAN heeft meer dan 60 jaar ervaring in betrouwbare en competitieve hijssystemen die het rendement van uw bedrijfsactiviteiten verhogen. 

 

DEMAN legt de lat hoog, altijd en overal. We kiezen voor kwaliteit van bij de analyse en het ontwerp, over de productie tot in de dienst na verkoop.

Vandaag zijn er zo goed als geen oplossingen op de markt van de hijstechniek die niet bij DEMAN te vinden zijn. Onze knowhow is een troef die u kan uitspelen in uw productieproces.

Vorige case:

Marmo group

Terug naar overzicht Blauwe pijlen

Wij staan klaar om ook uw workflow onder handen te nemen

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96