Sluit Logo DX Solutions

Build

Business Intelligence

Met heldere en doelgerichte rapportage geven we u de inzichten die u nodig heeft om uw doelstellingen te behalen. 

Het juiste inzicht

Het juiste inzicht, daar draait het om bij onze business intelligence afdeling. Onze business consultants helpen u om uw doelstellingen helder te stellen, de relevante KPI's te definiëren om die te halen en hun voortgang weer te geven in een overzichtelijke en toegankelijke dashboards.

BI
1. Definiëren doelen
1. Definiëren doelen

Welke doelen wil u bereiken? Hoe kunnen we die oplossingen en wat zijn voor elk doel de relevante KPI's?

2. Analyse huidige situatie
2. Analyse huidige situatie

We analyseren uw business processen, kijken welke data u heeft, hoe kwalitatief ze is en hoe we ze kunnen samenbrengen in één tool. 

3. Resultaat
3. Resultaat

We leveren oplossingen op die u gericht helpen de vooropgestelde doelstellingen te bereiken. 

Onze toolset

Onze toolset

Vendor-onafhankelijk zijn is één van de core values van DX-Solutions, en ook in onze Business Intelligence afdelingen trekken we die lijn door. Elk bedrijf is anders, dus voor elk bedrijf is een andere tool geschikt. Onze specialisten hebben ervaring met onder meer Microsoft Power BI, Qlik Sense en Tableau, maar staan ook altijd klaar om aan de slag te gaan met nieuwere tools. 

Agile werken

Zoals in alles wat we doen, werken we ook voor onze Business Intelligence projecten volgens de agile methodiek. Dat wil zeggen dat u niet hoeft te wachten op één moment waarop u onze oplossing krijgt, maar dat we samen stappen zetten richting de oplossing. Tijdens dat proces is continue feedback tussen u en onze consultants mogelijk, om zo tot de best mogelijke oplossing te komen.

Agile werken

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: