Sluit Logo DX Solutions

Build.

Blockchain

Blockchain toepassingen kunnen voor ontelbare nieuwe toepassingen ingezet worden. DX-Solutions werkt graag met u samen om te bepalen op welke manier deze uiterst toekomstgerichte-technologie voor u reeds een meerwaarde kan betekenen.

Een publieke blockchain is een groot, wereldwijd verspreide database die draait op miljoenen apparaten en openstaat voor iedereen. Hierbij kunt u informatie doorsturen, maar ook iets van waarde, zoals geld, titels, akten, identiteiten of zelfs stemmen. Daarnaast kunt u ze opslagen en veilig beheren, waarbij u de wet op de privacy respecteert. Het systeem is betrouwbaar dankzij een accurate samenwerking en slimme codes in plaats van machtige tussenpersonen of dure servers.

 

Deze technologie zorgt ervoor dat u een onveranderlijk, openbaar onlineregister van allerhande transacties (een ketting) kunt bijhouden, zonder tussenkomst van een derde partij. Het netwerk van gebruikers (decentralisatie) controleert via wiskundige principes (encryptie, hashing, …) automatisch of een transactie geldig is of niet. Vervolgens legt het de transactie vast. Dankzij deze blockchain software kunnen veel meer zaken efficiënter worden geregistreerd. Bovendien zijn deze registers voor iedereen transparant en uitermate betrouwbaar.

 

U bent niet verplicht om een blockchain open te stellen voor iedereen. Zo kunnen we een private blockchain ontwikkelen voor enkel uw klanten of personeelsleden. De technologie kan voor een ware omwenteling zorgen bij de overheid, in de financiële wereld, e-commerce, zorg, preventieve gezondheid, supply chain, IoT en devices, energiebedrijven, enzovoort.

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: