Sluit Logo DX Solutions

Build.

Artificial Intelligence

Artificial intelligence en machine learning zitten in een stroomversnelling. DX-Solutions werkt graag met u samen om te bepalen wat het ook voor uw bedrijf kan betekenen.

AIOveral ter wereld ontstaan dagelijks enorme hoeveelheden aan data. AI-toepassingen maken gebruik van die data om onderbouwde voorspellingen te kunnen doen zodat een bedrijf daar handig op in kan spelen.

Grote kans dat u al gehoord heeft over de high-profile AI-projecten, zoals IBM Watson en Google Zero. Maar AI kan ook in uw bedrijf een rol spelen.

 

 

Marketing en Sales

 

Data driven marketing en sales geven de mogelijkheid om gericht in te spelen op de individuele behoeften van de klant.

Sommige van de concrete toepassingen kent u zeker: marketing automation staat al heel ver, en zal door de revolutie in AI alleen nog verder geautomatiseerd worden.
Heel wat andere toepassingen zijn nog minder bekend. Had u al gedacht aan het automatisch kwalificeren van leads of het laten waarderen van opportuniteiten door een AI?

 

Productie

 

De kruising tussen het Internet of Things en artificiële intelligentie leidt tot interessante mogelijkheden in de industriële sector.

De opties zijn zo veelomvattend dat ze een eigen naam gekregen hebben: Industrie 4.0. Hier vindt u meer informatie over de nieuwste industriële revolutie.

 

Financiën

 

In de financiële wereld is artificiële intelligentie al lang ingeburgerd. Aandelen verhandelen gebeurt al jaren op deze manier, maar ook marktanalyses en data-analyse worden steeds meer geautomatiseerd.

Ook op een menselijker niveau spruiten de AI-initiatieven als paddestoelen uit de grond. Ooit al gedacht aan het automatisch optimaliseren van uw uitgaven?

 

Lees meer op onze volgende blogs:

 

Kortom, via AI-toepassingen is het mogelijk om in (bijna) elk proces verbeteringen aan te brengen. Heel wat van die toepassingen winnen nu aan populariteit en gebruik. Blijft u ook efficiënt?

Logo

Breng slimme verbeteringen aan in diverse proces-gebieden

Logo

Maak capaciteit vrij binnen je team door AI routinematige, repetitieve beslissingen te laten overnemen

Logo

Gebruik AI om je bedrijfsgegevens op een slimmere manier te gebruiken

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: