Sluit Logo DX Solutions

Marmo group

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Alan Cape
IT-Manager
Quote

Dit was een complex project waarbij drie verschillende partijen dienden samen te werken. Waar geen andere partij de uitdaging heeft willen aanvaarden, heeft DX Solutions deze wel aanvaard en tot een mooi resultaat gebracht.”

Pijl

Challenge

  • Koppeling met webservices van de sociale zekerheid
  • Inlezen van data van hun administratief platform
  • Uitwisselen van gegevens tussen verschillende systemen
  • Samenwerking tussen 3 partijen
Pijl

Solution

  • Automatisch check-ins registreren bij de sociale zekerheid
  • Rapportage ter nazicht
Pijl

Benefits

  • Geen manueel werk om alle check-ins aan te geven
  • Geen risico om registraties te vergeten

Over Marmo

Marmo Retail is dé specialist in vlees voor retail  en levert een compleet assortiment voor de slagerij-afdeling. Panklaar vers vlees, gehaktproducten, gepaneerde vleesporties, BBQ- & grillspecialiteiten, reepjes, fondue & gourmet pakketten en dit alles multi-meat.
 
Resultaat
In bepaalde sectoren dient er verplicht aangegeven te worden welke werknemers, onderaannemers of andere derde partij aanwezig zullen zijn op de werkplaats voor het uitvoeren van werken. Deze aangifte moet gebeuren bij Checkinatwork, de onlinedienst van de sociale zekerheid voor aanwezigheidsregistraties.


DX-Solutions heeft een applicatie ontwikkeld zodat aanwezigheidsregistraties automatisch worden doorgestuurd naar de webservice die Checkinatwork aanbiedt. Hiervoor lezen we data in die Kronos Efficient ons aanlevert, software die onder andere de data bevat van de personen die inklokken.


Daarbovenop wordt iedere dag een rapport uitgestuurd met een overzicht van alle doorgestuurde registraties. Op deze manier is de klant altijd bewust van wat er werd aangegeven.
 
Zoals door de klant zelf aangegeven, was dit een complex project waarbij drie verschillende partijen dienden samen te werken. Waar geen andere partij de uitdaging heeft willen aanvaarden, heeft DX Solutions deze wel aanvaard en tot een mooi resultaat gebracht.

Vorige case:

Floralux - Tuinadvies

Terug naar overzicht Blauwe pijlen

Wij staan klaar om ook uw workflow onder handen te nemen

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96