Sluit Logo DX Solutions

Mijn Stage als Frontend Developer - Thijs Windels

27 juni 2018 - Thijs Windels
Mijn ervaring? Tof bedrijf met kennis van zaken!

Ik ben Thijs Windels en studeer New Media & Communication Technology aan Howest te Kortrijk. Een IT-opleiding waar ik mij specialiseer in web- en apptoepassingen. Al in oktober koos ik voor DX-Solutions. Een goeie keuze, zo bleek.

Als newbee kwam ik hier halfweg februari aan. Een tof bedrijf met wel wat kennis van zaken. Maar al snel merkte ik dat DX-Solutions een stuk verder gaat! Opleidingen over de middag, programmeren in groep en ook developer meetings horen in het plaatje.

 

Verantwoordelijkheid nemen

In de eerste weken ging ik aan de slag met Billonline. Een leerrijk project dat heel wat inzichten bracht. Na enkele weken schakelde ik over naar andere projecten. Het is tof om te kunnen meedraaien en je impact op projecten te zien. Je krijgt de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen en projecten te helpen afwerken zoals de klant het verwacht.

 

Perfecte stagesfeer en goede begeleiding

Na enkele weken had ik het gevoel stilaan mee te kunnen draaien in het bedrijf. De toffe collega's zorgden dan ook de perfecte stagesfeer en met dank aan de goede begeleiding, kon ik een hoop nieuwe technologieën leren kennen. Als kers op de taart kreeg ik te horen dat ik bij DX-Solutions aan de slag mocht: op naar mijn eerste job bij DX-Solutions!