Sluit Logo DX Solutions

JCI Award: West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2016

18 maart 2016 - Xavier
Op Donderdag 24 maart vindt de awardshow van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2016 plaats. Dit wordt georganiseerd door JCI.

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge professionals en ondernemers tussen de 18 en 40 die werkt rond 4 pijlers:

  • Business (zakelijk netwerken en groeien),
  • Individualisme (persoonlijke vorming),
  • Gemeenschap (een positieve impact op de maatschappij)
  • Internationalisme (buitenlandse contacten en congressen).

 

Over de award

West-Vlaanderen wordt gekenmerkt als een ondernemende regio met een sterk netwerk van KMO’s. Het is wellicht wat minder West-Vlaams om ons daarvoor op de borst te kloppen; toch mag dat wel eens. West-Vlaanderen zit vol met sterke en innovatieve bedrijven. Door middel van deze award wenst JCI dan ook de sterkste ondernemers in de schijnwerpers te plaatsen. De verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is niet alleen een event. JCI creëert een uniek platform waarop jonge ondernemers zich kunnen profileren.

Onder de 5 finalisten voor dit jaar zit ook Xavier Dekeyster. Sinds de oprichting van DX-Solutions realiseerde hij onder andere digitale transformatie voor: Ghelamco, BNP Paribas Fortis, Profile Tyrecenter, NMBS, VK GROUP, Cock’s fresh en veel meer.

Hij zal samen met 4 andere finalisten: Alexander Vanlerberghe, Bert Bernolet, Kristof Vanfleteren en Steven Delva strijden voor de titel van West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar.

 

De Jury

De Jury die dit jaar beslist wie de prijs mee naar huis neemt bestaat uit 6 personen:

Wij zullen alvast van de partij zijn met het volledige team!

Wil je er ook bij zijn?

Schrijf je dan nu in  http://westvlaanderen.jongeondernemervanhetjaar.be/nl/programma/d/subscribe/jci-award-west-vlaamse-jonge-ondernemer-2016