Sluit Logo DX Solutions

Finale West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2016

25 maart 2016 - Xavier
Gisterenavond, op donderdag 24 maart, vond de awardshow van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2016 plaats.

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

 

Na de welkomstreceptie begon het showgedeelte om 19:30. Omdat het event en de prijs zich focust op jong ondernemerschap waren ook 2 groepen studenten aanwezig van het laatste jaar business management & entrepreneurship van hogeschool Vives. Elke groep stelde hun eindscriptie voor gedurende de awardshow, wat het oprichten van een onderneming was.

 

Van de Côté 

 

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

 

Een business gericht op het verkopen van speciale pralines gemaakt op basis van streekproducten uit verschillende steden van West-Vlaanderen.

 

JobFixers 

 

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

 

JobFixers is een platform waar werkgever en jobstudent zeer eenvoudig en snel in contact kunnen komen met elkaar. Studenten sprokkelen steeds meer jobs en willen vooral snelheid bij het vinden van die jobs. Zonder veel papierwerk. Hierbij wil JobFixers helpen aan de hand van een online hulpmiddel om werknemers en studenten snel en eenvoudig bij elkaar te brengen.

 

Achteraf werd de uiteindelijke winnaar, JobFixers, gekozen door het publiek.

 

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

 

Natuurlijk moest er ook nog een echte prijs uitgereikt worden, namelijk die voor West-Vlaamse Jonge Ondernemer van 2016. Hiervoor werden de 5 genomineerden op het podium gehaald waar ze elk kort hun business voorstelden en vragen beantwoordden die gesteld werden door Lieven Verstraete.

 

De uiteindelijke winnaar, die de prijs van West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2016 mee naar huis mocht nemen, is Bert Bernolet van de organisatie Solar Zonder Grenzen.

 

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

 

Na de prijsuitreiking was er nog een netwerkingmoment met walking dinner en een afterparty met DJ Tom.

 

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

 

Wij waren alvast zeer vereerd om aanwezig en geselecteerd te zijn bij de 5 finalisten voor de prijs van West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2016 en willen bij deze Bert Bernolet nogmaals feliciteren met zijn overwinning!