Sluit Logo DX Solutions

DX-Solutions sluit zich aan bij de Double Digit Groep

22 maart 2022 - Xavier Dekeyster
DX-Solutions sluit zich aan bij de Double Digit Groep
Het IT-bedrijf DX-Solutions is het eerste bedrijf dat tot de Double Digit Group toetreedt. DX-Solutions sluit zich aan bij de holding om beroep te doen op de "shared services", CEO Xavier Dekeyster startte DX-Solutions in 2005.

 

Smart capital via shared services


Kleine en middelgrote ondernemingen zitten vaak vast in een "tussenfase" waarin ze groeipijnen ervaren. Dat is ook de persoonlijke ervaring van CEO Xavier Dekeyster. "DX-Solutions heeft ook groeipijnen gekend. Toen we nog een start-up waren, beschikten we niet over een eigen HR-, juridische, financiële en marketingafdeling. Het was niet mogelijk om tegelijkertijd in dat slimme kapitaal te investeren. We hadden niet het budget om iedereen meteen in dienst te nemen en de war for talents maakt dit probleem nog groter. Dit wordt vaak een hindernis omdat deze kennis nodig is om je bedrijf te laten groeien. We hebben in de afgelopen 17 jaar grote stappen gezet en veel veranderingen doorgemaakt, maar we hebben er nog steeds baat bij om deel uit te maken van een groter geheel." 

360 graden benadering voor cliënten


"Het voelt goed om deel uit te maken van een grotere groep. Aansluiting bij Double Digit heeft een tweeledig doel. Het is niet alleen goed voor onze groei, onze klanten profiteren ook van onze gedeelde diensten. We hebben nu een full-service aanpak, zodat we onze klanten op verschillende domeinen kunnen bedienen. Er is ook nog een ander voordeel. Wanneer een klant een uitdaging heeft die buiten onze comfortzone ligt, kan een ander bedrijf binnen de Double Digit groep hen eventueel helpen. Onze klant weet al hoe de Double Digit bedrijven werken, de kwaliteit binnen de groep is gegarandeerd. Ze hoeven niet te zoeken naar een oplossing bij een onbekende partner en kunnen snel op zoek naar een oplossing voor hun uitdaging."

 

Bezoek de Double Digit website