Sluit Logo DX Solutions

Dx-solutions is KMO van het jaar dienstenbedrijf 2019 in West-Vlaanderen

30 oktober 2019 - Xavier Dekeyster
Unizo West-Vlaanderen heeft in Roeselare zijn KMO’s van het Jaar bekend gemaakt. Bij de dienstenbedrijven ging pur sang ondernemer Xavier Dekeyster van de Harelbeekse IT-consultant DX-Solutions met de hoogste eer lopen.

Verschillende criteria waaronder innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie werden beoordeeld.

 “Het was helemaal niet simpel om drie finalisten te selecteren, laat staan een winnaar”, aldus Ruben Degryse, lid van de jury. “Er werden heel wat goeie, grondige dossiers ingediend. Die drie finalisten in iedere categorie moesten ons dan tijdens een bedrijfsbezoek overtuigen waarom zij de titel verdienden. Ook dat was niet gemakkelijk, maar uiteindelijk zijn we blij met de winnaars.”


Wouter Blomme, directeur van UNIZO West-Vlaanderen, is verheugd met het aantal ingediende dossiers. “West-Vlaanderen is de provincie met het grootste aantal ingediende dossiers en dat bewijst opnieuw het clichébeeld van de noeste West-Vlaming”, zegt Wouter. “Familiebedrijven en kleine KMO’s zijn bedrijven die niet vaak in the picture staan, maar voor een enorme rijkdom staan en ook internationaal vaak goed scoren. Hoog van de toren blazen zit niet in de West-Vlaamse aard, maar die erkenning verdienen ze wel. Die erkenning willen we hen dan ook geven via deze uitreiking.”

 

 

Stevige partner

 

Xavier Dekeyster is zaakvoerder bij DX-Solutions uit Harelbeke. Hij brengt met zijn équipe professionals mensen, bedrijven en technologie samen door bedrijfsprocessen slim te automatiseren. Zo worden bedrijven en organisaties op een hoger digitaal niveau getild. De jury was zeer lovend over het inspirerend verhaal van DX-Solutions, dat bij voorkeur optreedt als anderen afhaken. Het is ook een echt groeibedrijf met een alsmaar stijgende tewerkstelling. Daarop aansluitend is er een heel duidelijk en sterk HR-beleid. 

 

 

“Deze prijs is voor mezelf en de medewerkers een mooie erkenning! Het doet deugd dat de mensen van de jury, allemaal mensen met een trackrecord en professionele carrière, geloven in ons verhaal en de gemaakte keuzes. We hebben genoten van het moment en de erkenning, momenteel staat onze focus terug op scherp om onze volgende doelen te bereiken. Op naar de Vlaamse finale!” – Xavier Dekeyster CEO

Stem DX-Solutions tot dienstenbedrijf van het jaar!

Uw stem kan ons naar de overwinning helpen! Stemmen kan via onderstaande knop of stuur (gratis) een SMS naar 8686 met “UNIZO WVL2”
Stemmen