Sluit Logo DX Solutions

Out with the old, in with the new!

10 april 2019 -
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen... Nu zélf in het nieuw.

Think, build, maintain: daar draait het om

 

Veertien jaar geleden richtte Xavier Dekeyster DX-Solutions op. Zijn missie? Bedrijven klaarstomen voor het digitale morgen en alles wat daarmee verband houdt. Xavier Dekeyster omschrijft zichzelf het liefst als een rasechte ondernemer met een hoek af. “Ik ben geen Steve Jobs, maar iedere ondernemer moet een beetje visionair zijn”, aldus Xavier.  

 

Ondertussen schrijven we april 2019 en zijn we uitgegroeid tot een mooie kmo met een 20-tal gespecialiseerde medewerkers. Ook onze omzet groeide zienderogen mee: de afgelopen drie jaar steeg die met maar liefst 450%. Bovendien richtte Xavier ook twee spin-offs op die hij voor de volle 100% in eigen beheer houdt.  

 

Bij DX-Solutions, zijn we dag in dag uit bezig om onze klanten beter, sneller, efficiënter en simpelweg ‘future proof’ te maken. Maar wij kunnen uiteraard niet achter blijven. Daarom vonden we de tijd rijp om onze kennis, ervaring en ambities kracht bij te zetten met een passende uitstraling. We kozen voor een gloednieuw logo met aangepaste baseline die perfect illustreert waarvoor we staan. Ons nieuwe logo is opgebouwd uit drie pijlen. Die verwijzen naar de automatisering van de bedrijfsprocessen en naar onze pijlers THINK - BUILD - MAINTAIN die gebaseerd zijn op onze manier van werken. 

 

THINK 

We denken mee met onze klanten over hoe hun organisatie door digitale innovatie sneller en efficiënter kan groeien. 

 

BUILD 

Programmeren is onze corebusiness. Elke dag opnieuw bouwen we aan innovatieve e-tools die organisaties slimmer laten werken. 

 

MAINTAIN 

Wij houden uw systemen en applicaties up-to-date, virusvrij en hackproof. 

 

Het zijn boeiende tijden in het IT-landschap. Waar de GSM pas vijftien jaar geleden massaal zijn intrede deed, is vandaag de smartphone sneller dan de computers van twee jaar geleden … Met DX-Solutions zijn we altijd voorlopers geweest en ook dat zal nu niet uitblijven. We blijven onze kennis inzetten op de nieuwste technologieën en spelen volop in op thema’s zoals AI en machine learning, IoT en Cloud, Big Data en Analytics. We staan opnieuw aan het begin van een volgende digitale revolutie en daar nemen we jullie graag, in stijl, in mee.