Sluit Logo DX Solutions

DX-Solutions genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

9 november 2018 - Xavier
De Deloitte Technology Fast 50, de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven in België.

DX-Solutions werd dit jaar genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50, de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven in België. Deelnemers in de Fast 50 worden beoordeeld op basis van omzetgroei, innovatie en eigen ontwikkelde IP.
De Technology Fast 50 award gaat naar het snelstgroeiende technologiebedrijf in België wat betreft het percentage omzetgroei in de afgelopen vier jaar.

 

Een kroon op het werk

We zijn de afgelopen jaren fors gegroeid: door in te zetten op kwaliteit, goede relaties met onze tevreden klanten en tevens door ons innovatief / SMART aanbod. Klanten blijven ons hun vertrouwen geven door onze kwaliteit, jarenlange ervaring en visionair denken in deze veranderende IT wereld. De nominatie is een kroon op het werk van alle DX-Solutions medewerkers!

 

Award 15 november

Deloitte zal de winnaar & ranking bekendmaken bij de prijsuitreiking op 15 november 2018.

 

Kruisbestuiving belangrijk voor Deloitte

Deloitte nomineerde ook 10 finalisten voor haar Rising Star-competitie. Dit zijn de volgens hen de meest veelbelovende bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector.

Er is ook een matchmaking-sessie gepland tussen start-ups, scale-ups en CEO's van gevestigde waarden. Deloitte wil de kruisbestuiving stimuleren alsook de technologische innovatie hier in België.

 

Aanvullende prijscategorieën

Naast de prijs voor de snelste groei, zal één van de 2018 Fast 50-deelnemers die in voorgaande jaren in de ranglijst zijn gestapt, een prijs voor 'Most Sustainable Growth' ontvangen. Er zullen dedicated awards worden toegekend in elk van de volgende categorieën:

  1. Communicatie
  2. Milieutechnologie
  3. Fintech
  4. Hardware
  5. Gezondheidszorg en biowetenschappen
  6. Media en entertainment
  7. Software

 

ONTDEK ALLE GENOMINEERDEN