Sluit Logo DX Solutions

E-mailbeveiliging, een must!

30 augustus 2017 - Niels
De beveiliging van onze klanten is een belangrijke aangelegenheid.

Bij DX-Solutions zijn er reeds meer dan 600 klanten die gebruik maken van onze hosting & mailoplossingen.

 

Omdat e-mailbeveiliging bij DX-Solutions een belangrijk gegeven is willen we ons bovenop onze huidige service nog extra behoeden tegen dergelijke bedreigingen.

 

Door middel van een samenwerking met SpamExperts willen we online spam bedreigingen geen kans geven en de beveiliging van jullie e-mailadressen optimaliseren.

 

Constante bescherming

Dankzij de nieuwe beveiliging van SpamExperts wordt ons netwerk constant beschermd tegen spam-, virus-, phishing- en malware aanvallen. De technologie achter de software laat ons toe mogelijke spam en andere onregelmatigheden op te sporen voordat er enige schade kan aangebracht worden aan het netwerk. Door constante vernieuwingen kunnen we tijdig nieuwe bedreigingen detecteren en hier pro-actief op inspelen.

 

Het systeem van SpamExperts wordt voortdurend real-time gesynchroniseerd met de centrale databases waardoor ze constant up-to-date zijn met de nieuwste informatie over spam- en virusuitbraken. Daarnaast is de helpdesk steeds beschikbaar en kan er tijdig gereageerd worden indien er zich problemen voordoen.

 

Het systeem zorgt ervoor dat zowel het inkomend en het uitgaande e-mail verkeer en het e-mail verkeer van onze klanten gecontroleerd wordt op spam en dergelijke. De first-level filter zorgt ervoor dat de bescherming ingebed zit in onze e-mailinfrastructuur waardoor alle scans automatisch uitgevoerd worden.

 

Highest level spam controle

De beveiligingsoplossingen van SpamExperts worden op maat gemaakt voor zowel de cloud als uw lokale servers. Door de continue optimalisatie, wekelijke updates en features kunnen we met zekerheid zeggen dat onze beveiliging tegen spam en andere virussen optimaal is. Op deze manier willen we u bij DX-Solutions verzekeren van het hoogste niveau van spam controle.