Sluit Logo DX Solutions

Het volledige verhaal

Deloitte webshop screening

Challenge

  • Een app die webshops op elk (mobiel) device screent en beoordeelt op tax- en rechtsgeldigheid. De output zorgt voor interactie met social media en stelt de juiste vervolgacties voor.

Solution

  • Een ‘responsive’ applicatie, ontwikkeld met de ‘next generation’ technologie en state-of-the-art DX-Solutions software.

Benefits S

  • Dashboard met alle data
  • Informatieve feedback
  • Onmiddelijk beschikbaar voor de eindklant
  • Link met sociale media

Over Deloitte
Deloitte Accountancy is de vertrouwensadviseur voor Belgische familiale ondernemingen en groeibedrijven én voor finance afdelingen van grote ondernemingen. Via een ‘dedicated’ accountant heeft de bedrijfsleider toegang tot een brede waaier van specialisten. Zo kunnen we, afhankelijk van de opdracht, altijd een team samenstellen bestaande uit accountants, belastingconsulenten, juristen gespecialiseerd in directe en indirecte fiscaliteit, burgerlijk en sociaal recht, vennootschapsrecht of specifieke KMO-consultants. Op die manier kunnen we accuraat en snel reageren op elke vraag van de klant.

 

Vraag: een tool voor webshops volgens de fiscale regels van de kunst.
Deloitte Fiduciaire biedt een unieke dienstverlening inzake accountancy, fiscaal-juridisch en financieel advies voor KMO’s. De draaischijf in onze dienstverlening is de vaste dossierbeheerder. E-commerce is booming business. Door de shift die sommige klanten maken naar het web met e-shops en online-verkoop, waren we genoodzaakt om snel en accuraat advies te kunnen verlenen over de rechtsgeldigheid van die webshops. We gingen dus op zoek naar een soort ‘Digital Accountant’ en kwamen bij DX-Solutions terecht die voor ons een mobiele app programmeerde.

 

Resultaat
Realtime analyses bij de klant met direct feedback voor de juiste begeleiding voorzien is noodzakelijk voor Deloitte. Zeker voor onze klanten die een “virtueel” bedrijf runnen is dat een evidentie. Dankzij de ‘Digital Accountant’, een applicatie ontwikkeld door DX-solutions , heeft Deloitte nu een flexible, betrouwbare oplossing.

In productie vanaf:
27 november 2014
Skills:
PHP / HTML5 / CSS3

Benieuwd hoe goed uw webshop scoort op juridisch vlak? Deloitte-Fiduciaire screent uw webshop met een door DX-Solutions ontwikkelde app. Knap werk!”

- Martijn Pauwels

Wij staan klaar om ook uw workflow onder handen te nemen

Daag ons nu uit
Of bel ons direct: +32 (0)56 96 96 96

Volgende case:

E-fit