Sluit Logo DX Solutions

Uw businessmodel enten op digitalisering

Webinar 4:

Volgens onderzoek van stichting innovatie & arbeid is er bij de Vlaamse ondernemingen en organisaties een optimistische houding tegenover digitalisering in het algemeen: zeven op de tien ziet er een kans in om te groeien en slechts 11% ziet er een bedreiging in. Iets minder dan de helft (46%) zegt dat ze hun business strategie hebben aangepast aan een digitale toekomst. Bij de ondernemingen die groei hebben gekend in de voorbije jaren heeft ongeveer de helft hun business strategie aangepast tegenover maar een derde van diegene die een krimp hebben gekend.

 

Digitale transformatie gebeurt niet van vandaag op morgen. Om als bedrijf succesvol te zijn/blijven is het belangrijk steeds na te denken over uw businessmodel: waar sta ik met mijn onderneming en waar wil ik naartoe?

 

Klanten van vandaag hebben andere verwachtingen dan klanten tien jaar geleden. Het succes van ondernemingen wordt onder meer bepaald door de flexibiliteit waarop ze met deze veranderingen omgaan en hun businessmodel hierop enten.

 

Tijdens deze infosessie delen we onze inzichten om uw bedrijf en businessmodel futureproof te maken.

Praktisch

Wat?
Gratis webinar
Wanneer?
Maandag 20 april 2020 van 12:00 tot 13:00