Sluit Logo DX Solutions

Uw business model enten op digitalisering

Volgens onderzoek van stichting innovatie & arbeid is er bij de Vlaamse ondernemingen en organisaties een optimistische houding tegenover digitalisering in het algemeen: zeven op de tien ziet er een kans in om te groeien en slechts 11% ziet er een bedreiging in. Iets minder dan de helft (46%) zegt dat ze hun business strategie hebben aangepast aan een digitale toekomst. Bij de ondernemingen die groei hebben gekend in de voorbije jaren heeft ongeveer de helft hun business strategie aangepast tegenover maar een derde van diegene die een krimp hebben gekend.

 

Inzichten delen

Digitale transformatie gebeurt niet van vandaag op morgen. Om als bedrijf succesvol te zijn/blijven is het belangrijk steeds na te denken over uw businessmodel: waar sta ik met mijn onderneming en waar wil ik naartoe?

 

Klanten van vandaag hebben andere verwachtingen dan klanten tien jaar geleden. Het succes van ondernemingen wordt onder meer bepaald door de flexibiliteit waarop ze met deze veranderingen omgaan en hun businessmodel hierop enten.

 

Tijdens deze infosessie delen we onze inzichten om uw bedrijf en businessmodel futureproof te maken.

 

Doelgroep

Ondernemers

Praktisch

Wanneer?
Woensdag 25 maart 2020 - van 8.30 tot 10.00 uur
Waar?
Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk
Prijs?
Deze infosessie is gratis