Sluit Logo DX Solutions

Digitalisering start met nadenken over uw processen

Aanpassen van processen binnen een bedrijf is een complex gebeuren. Digitaliseren zonder concreet plan is als schaken in het donker. Dit seminarie helpt u om uw bedrijfsprocessen binnen een gestructureerd kader te digitaliseren. 

 

Stappen zetten

Een eerste stap in dit digitaliseringstraject is het in kaart brengen van de huidige processen binnen uw onderneming. Hierbij worden pijnpunten en verbeterpunten geïdentificeerd, waarna via workshops en brainstormsessies kan vooruitgedacht worden naar mogelijke procesoptimalisaties. De juiste optimalisaties worden gekozen aan de hand van haalbaarheid, ROI, concurrentieel voordeel en uiteraard de alignering met de missie en visie van het bedrijf.

Na goedkeuring van management of directie worden de vastgelegde verbeterpunten in een roadmap gegoten, die dienstdoet als toekomstplan.

 

In deze sessie geven we u, aan de hand van praktijkvoorbeelden, een introductie m.b.t. hoe de verschillende processen in een onderneming in kaart te brengen en hoe u hierop kan verder bouwen om zo tot een digitale transformatie te komen.

 

Doelgroep

Ondernemers

Inschrijven kan u hier

Praktisch

Wat?
Webinar
Wanneer?
Woensdag 6 mei 2020 - van 9.00 tot 12.30 uur
Prijs?
Voka-leden: €190 Niet-leden: €290