Maatwerk
Sluit Logo DX Solutions

Build.

Maatwerk (web/cloud) applicaties

Maatwerk in bedrijfssoftware? Een absolute must als u up-to-date wilt blijven of een constante groei van uw onderneming wilt garanderen. DX-Solutions bevat een doorgedreven expertise om aangepaste software te ontwikkelen, steeds rekening houdend met de behoeften van mobiele gebruikers.

Het gezegde luidt: "Geen twee personen zijn hetzelfde". En dat geldt ook voor bedrijven. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Kant-en-klare software voor uw bedrijf kan lastig te vinden zijn. Daarom is maatwerk in bedrijfssoftware een absolute must als u up-to-date wilt blijven of een constante groei van uw onderneming wilt garanderen.
 
Ontwikkeling van aangepaste Software

 

Voorop blijven lopen op de voortdurend veranderende compliance- en technologiestandaarden is een hele opgave.

Wij kunnen deze uitdaging helpen addresseren door onze expertise in de ontwikkeling van aangepaste software die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en oplossingen aan te bieden die een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. Ons team bestaat uit experts met heel wat ervaring in verschillende technologieën en diverse industrieën. Ons adviesteam biedt u niet alleen een oplossing, maar ook een uitgebreide routekaart voor de toekomstige uitbreidingen van uw software. Zie daartoe ook ons 'Think' aanbod.

 

Ontwikkeling van mobile Apps

 

Uiteraard wordt tijdens de ontwikkeling van software steeds rekening gehouden met de eisen van mobiele gebruikers. Mobile Development en Apps zijn nu éénmaal in het leven geroepen om het de gebruiker makkelijker te maken. Ze helpen u bijvoorbeeld om snel informatie te raadplegen. Inhoudelijk kunnen apps variëren van sport-, weer- of nieuwsapplicaties tot toepassingen met betrekking tot internetbankieren, amusement, boeken, fotografie, koken, muziek, lifestyle, onderwijs, routenavigatie, spelletjes en het bedrijfsleven.

 

Voor de bouw van uw mobiele applicatie kunt u gebruikmaken van zogenaamde API’s, zoals die van Google. Hierdoor krijgt u toegang tot Google Maps, Google Places en Geocoder of de API van uw CRM- of ERP-pakket.
 
Zo kunt u:

  • Producten of contacten delen.
  • Inhoud of aanbod veranderen naargelang uw locatie.
  • Uw app in meerdere talen laten ontwikkelen, waarbij de applicatie automatisch de juiste taal toont.
  • Gegevens verzamelen van wearable devices zoals smartwatches.

DX-Solutions bouwt mobile Apps als losstaand project of als onderdeel van de ontwikkeling van een bredere software oplossing.

 

Een greep uit de gebruikte technologieën & eventuele architecture

  • PHP, Java, .NET
  • Symfony, Laravel, .NET Core, Hibernate, spring MVC
  • AngularJS, Vue.js, React
  • Docker, Review apps, Gitlab
  • Microservices, DDD, Event sourcing, CQRS, ...

 

Blijf uw concurrenten een stap voor door op maat gemaakte, exclusief op uw behoeften afgestemde software

Steeds toegang tot de laatste technologiën en ontwikkelingen

Mobiele eisen worden steeds prioritair geadresseerd en opgenomen bij de ontwikkeling.

Maak ook kennis met onze andere oplossingen: