Sluit Logo DX Solutions

Xavier Dekeyster, zaakvoerder DX-Solutions, markantste ondernemer Harelbeke

25 februari 2019 - Xavier
Tijdens het gala van de Harelbeekse ondernemer ging Xavier naar huis met een heuse Oscar!

Xavier werd, uit een lijst van inzendigen en samen met twee andere ondernemers, genomineerd als finalist binnen de categorie "markantste ondernemer".

 

Frederick Flamée        Flamée en partners        boekhouding, fiscaliteit en veel meer

Xavier Dekeyster        DX-Solutions        bedrijfsprocessen slim automatiseren

Curd Velghe                 Meat-Heat             Slagerij, restaurant, B&B in 1 concept

 

De jury moest in hun bekendmaking toegeven dat dit geen makkelijke opdracht was. Het niveau van de kandidaten lag zeer hoog en allen hadden ze zeker hun verdiensten op verschillende gebieden.

 

De kandidaten moesten op het gala nog allemaal eens de revue passeren en in 100 seconden de meer dan 210 aanwezigen overtuigen waarom hun bedrijf de award nu wel verdiende. 

 

De award markantste ondernemer werd uitgereikt door Ann Coussement, voorzitster van de regioraad UNIZO Zuid-west Vlaanderen en zaakvoerster van RE-MIND. Zij verantwoordde de keuze voor Xavier Dekeyster van DX-Solutions in de categorie MARKANTSTE ONDERNEMER als volgt.

 

“Xavier heeft ons omvergeblazen met het parcours dat hij de voorbije 10 jaar heeft gelopen. Hard werken, aandacht voor mensen en top zijn in wat je doet blijkt nog steeds een ideaal recept te zijn om het te maken als ondernemer. Van een start-up in de garage naar een 14e plaats in de top 50 van meest toonaangevende IT-bedrijven in Belgie ... De jury was en is onder de indruk.”

 

Unizo Leiekracht voorzitster Barbara Callewaert blikt tevreden terug op deze eerste editie van het Gala van de Harelbeekse ondernemer en stelt dat de keuze om awards uit te reiken aan verdienstelijke Harelbeekse ondernemers een juiste keuze was.

 

“We wilden de Harelbeekse ondernemers in de spotlight zetten door Awards uit te reiken. We willen met Unizo de Economie en handel in Harelbeke een boost geven en ondernemers met elkaar in contact brengen. We geloven dat we met deze awards daar zeker in slagen. Soms staan we te weinig stil om eens fier te zijn op onszelf. Fier dat we willen en durven ondernemen. Fier op wat we elke dag realiseren. Fier dat we elke dag een stukje onze droom waarmaken. En we hoeven met Harelbeke niet onder te doen voor de buren van Waregem of Kortrijk. Integendeel, Harelbeke zit vol met toonaangevende bedrijven, bruisende winkels en gewiekste handelaars. Elk met hun eigen verhaal, een eigen missie en eigen strategie die elk op hun domein onze stad een “gezicht” geven.”

 

Ward Demyttenaere voorzitter van de werkgroep GALA bevestigde al dat er zeker een editie AWARDS 2019 komt met nog meer aandacht voor Harelbeekse ondernemers en waarschijnlijk een uitbreiding tot 8 AWARDS waar ook het publiek mee kan bepalen wie de awards krijgt. Zelfs de datum staat al vast op 15 Februari 2020. Dit belooft terug een spannende strijd te worden.